Nastavak suradnje s Centrom za vozila Hrvatske

Nastavak suradnje s Centrom za vozila Hrvatske

Nakon studijskog putovanja u Zagreb organiziranog od strane Alumni EFRI 23. siječnja 2020., u sklopu kojeg smo posjetili Zavod za robotiku i automatizaciju pri Fakultetu za strojarstvo i brodogradnju te poduzeće Centar za vozila Hrvatske, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci nastavlja započetu suradnju s CVH po pitanju održavanja prakse za studente, stručnih predavanja i suradnje u znanstveno-istraživačkim projektima.

 

U četvrtak, 9. srpnja 2020. dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci, prof. dr. sc. Alen Host i predsjednik Alumni EFRI Slavko Linić ugostili su predstavnike Centra za vozila Hrvatske.

 

Centar za vozila Hrvatske efikasno je poduzeće koje prati posljednje tehnološke trendove u funkcioniranju stanica za tehnički pregled, ali i u cjelokupnoj auto industriji. Kao stručna organizacija fokusirani su na kreiranje konstantnih inovacija istodobno djelujući na društveno odgovoran način.

 

CVH i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci prepoznali su se kao partneri za dugoročnu suradnju koja se namjerava ostvariti znanstvenim doprinosom i akademskom potporom Fakulteta inovativnim tehnologijama i stručnim znanjima koja generira Centar za vozila Hrvatske.

 

Galeriju fotografija sa sastanka možete pogledati ovdje.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree