Nastavak suradnje s Centrom za vozila Hrvatske

Nastavak suradnje s Centrom za vozila Hrvatske

Nakon studijskog putovanja u Zagreb organiziranog od strane Alumni EFRI 23. siječnja 2020., u sklopu kojeg smo posjetili Zavod za robotiku i automatizaciju pri Fakultetu za strojarstvo i brodogradnju te poduzeće Centar za vozila Hrvatske, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci nastavlja započetu suradnju s CVH po pitanju održavanja prakse za studente, stručnih predavanja i suradnje u znanstveno-istraživačkim projektima.

 

U četvrtak, 9. srpnja 2020. dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci, prof. dr. sc. Alen Host i predsjednik Alumni EFRI Slavko Linić ugostili su predstavnike Centra za vozila Hrvatske.

 

Centar za vozila Hrvatske efikasno je poduzeće koje prati posljednje tehnološke trendove u funkcioniranju stanica za tehnički pregled, ali i u cjelokupnoj auto industriji. Kao stručna organizacija fokusirani su na kreiranje konstantnih inovacija istodobno djelujući na društveno odgovoran način.

 

CVH i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci prepoznali su se kao partneri za dugoročnu suradnju koja se namjerava ostvariti znanstvenim doprinosom i akademskom potporom Fakulteta inovativnim tehnologijama i stručnim znanjima koja generira Centar za vozila Hrvatske.

 

Galeriju fotografija sa sastanka možete pogledati ovdje.

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more