Otvorene prijave za Realizator Learn & Mingle modul

Otvorene prijave za Realizator Learn & Mingle modul

LEARN & MINGLE interaktivni je modul case study natjecanja Realizator s ciljem učenja, umrežavanja i druženja. Tri događanja bit će održana u kreativnom centru Ri.Hub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

Speed date Realiziraj se!

Imate ideju rješenja poslovnog slučaja, ali i bezbroj pitanja i nedoumica? Voljeli biste dobiti stručni savjet?
14. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 24
 

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i StartUp Inkubator Grada Rijeke udružili su snage u inovativnom programu Speed date Realiziraj se!
 
Analizirajući potrebe i povratne informacije natjecatelja, uočena je potreba za pojedincima s iskustvom koji bi studentima bili na raspolaganju za pitanja i nedoumice s kojima se susreću tijekom izrade rješenja. Stoga koristimo ovaj poznati format u svrhu dinamičnog mentorskog programa.
Prijave i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu je 12. studenog 2019.
 
 
Master Class Journey to Work

Put do posla je izazov koji čeka svakoga. Želite znati kako se pripremiti i pokazati svoje najbolje kvalitete novom poslodavcu?
18. studenog 2019. u 17:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta
Broj sudionika: 25
Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao je vježba iz koje možemo nešto naučiti. Osim isključivo edukativnog, radionica će svojim konceptom biti i poticajnog karaktera te će potpomoći mladima i u osobnom pogledu po pitanju ”Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao?”, a između ostalog bit će upoznati i sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovog puta karijere i drugim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a mladi nova snaga zajednice.
Prijava i više informacija na POVEZNICI. Rok za prijavu 16. studenog 2019.
 

Tribina Dual Career: Business or Pleasure?

Je li „power couple" samo mit? Ako ne, kako (ne) funkcioniraju dvije karijere?
21. studenog 2019. u 18:00 sati
Predviđeno vrijeme trajanja: 90 minuta

Ekonomske i ideološke promjene koje su proteklih desetljeća obilježile svijet u velikoj su mjeri utjecale na položaj pojedinaca u poslovnom svijetu, nepovratno promijenivši i način funkcioniranja modernih parova i obitelji. Spomenuto posebno vrijedi u slučajevima kada oba člana para imaju karijeru. Stoga nam je izuzetno drago ugostiti uspješne privatno-poslovne parove s kojima ćemo među prvima otvoriti temu i diskusiju o izazovima dvostruke karijere.
Više informacija na POVEZNICI

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree