Počinje deseta Rijeka psihologije

Počinje deseta Rijeka psihologije

Unatoč izazovnim vremenima od 15. do 21. veljače 2021. godine gradom na Rječini i virtualnim okruženjem poteći će deseta, obljetnička Rijeka psihologije. Dobro uigrani tim organizatora, predstavnika lokalne i akademske zajednice te neprofitnog sektora, i ove je godine pripremio stotinjak aktivnosti koje se bave zanimljivim i aktualnim temama (https://rijekapsihologije.uniri.hr/program). S obzirom na okolnosti koje su nam već jako poznate, većina programa odvijat će se online.


Povodom rođendana održat će se čak tri pozvana predavanja profesorica riječkog Odsjeka za psihologiju, a prvi put će se održati i izložba u otvorenom, vanjskom prostoru na temu suočavanja sa stresom. U humanitarnoj akciji ove će se godine prikupljati sredstva za edukacije psihologa iz Društva psihologa Sisačko-moslavačke županije. Osnaživanje i podrška stručnjacima koji pružaju psihološku pomoć i podršku ljudima s područja pogođenima potresima od iznimne su važnosti, a uključiti se možete isključivo putem uplata na žiro-račun. Detaljnije informacije možete pronaći na https://rijekapsihologije.uniri.hr/humanitarna-akcija.


Psihološko savjetovalište SSC-a poziva studente na interaktivno predavanje Stres (NO) koje će se održati u četvrtak (18. veljače) s početkom u 14 sati u online okruženju putem Zoom platforme. Više o samoj aktivnosti možete pročitati u programu na poveznici https://rijekapsihologije.uniri.hr/program/243. Obavezne su prijave na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2MD0r5e.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe u ovogodišnjem programu i uključiti se u humanitarnu akciju.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree