Pozdravni govor Rektorice

Pozdravni govor Rektorice

U četvrtak, 18. listopada s početkom u 12 sati u povodu početka nove akademske godine organizira se susret rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić - Samaržija sa studentima Sveučilišta u Rijeci koje će se održati u dvorani Akvarij na Sveučilišnom Kampusu na Trsatu.

U prvom dijelu rektorica Prijić- Samaržija održat će kraće predavanje studentima koje će biti fokusirano na vrijednosti koje promiče Sveučilište u Rijeci, te ulozi studenata, ali i o mnogim izazovima s kojima se trenutno susreće ukupno društvo, čiji su studenti posebno važan dio populacije.

U drugome dijelu susreta u Akvariju vrijeme je rezervirano za razgovor rektorice Prijić Samaržija sa studentima.

Skupom koji se odvija u suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci moderirat će Pegi Pavletić, novoizabrana predsjednica SZSUR-a.

Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pozivaju sve zainteresirane studente da dođu u četvrtak u 12.00 sati u dvoranu Akvarij na Kampusu na ovaj događaj koji je pripremljen u povodu početka nove akademske godine.
Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree