Poziv studentima na volontiranje na 9. Rijeci psihologije!

Poziv studentima na volontiranje na 9. Rijeci psihologije!

Pridruži se organizacijskom timu na već tradicionalno uspješnoj manifestaciji Rijeka psihologije i pomogni je učiniti još boljom!

 

Pozivaju se sve zainteresirane studentice i studenti na uključivanje:

  • u radu promotivno-prodajnog štanda na Korzu ili ZTC-u
  • sudjelovanjem u promidžbi manifestacije na društvenim mrežama ili kroz dijeljenje letaka
  • sudjelovanjem na svečanom otvaranju manifestacije 17. veljače 2020.
  • sudjelovanjem u organizaciji predstave „U mojoj glavi" koja će se održati 18. veljače 2020.

 

Prijave se vrše izravno putem ove poveznice.

 

Volonterski se sati se naravno upisuju u volontersku knjižicu!

 

 

O Rijeci psihologije

 

Rijeka psihologije je manifestacija koja se već devetu godinu zaredom obilježava u Rijeci i okolici u sklopu Tjedna psihologije. Ove godine se družimo s ljubiteljima psihologije od 17. do 23. veljače koji će moći sudjelovati u više od 100 aktivnosti na gotovo 70 lokacija u Rijeci i još 19 gradova/mjesta u Primorsko-goranskoj županiji.

Cilj manifestacije jest prikazati široke i različite mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice, a manifestacija i ove godine ima humanitarni karakter, pri čemu će se prikupljati sredstva za nabavu opreme za djecu s teškoćama iz spektra autizma koja pohađaju Podcentar predškolskog odgoja Maestral Dječjeg vrtića Rijeka.

U organizaciju manifestacije uključeni su Odsjek za psihologiju i Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Sveučilišni savjetovališni centar, Ri Psi Alumni klub, Udruga studenata psihologije „Psirius", Društvo psihologa Primorsko-goranske županije te Udruga SOS Rijeka –  centar za nenasilje i ljudska prava.

 

 

Sve informacije o prošlim i budućim Rijekama psihologije možete pronaći na našim službenim mrežnim stranicama www.rijekapsihologije.org ili https://www.facebook.com/rijekapsihologije/ gdje ćemo vrlo rado odgovoriti na Vaše upite!

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree