Predavanje "Mentori budućnosti"

U sklopu EU projekta  „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere Ekonomskog fakulteta u Rijeci organizira radionicu na temu „Mentori budućnosti - priprema za mentorstvo i proces mentorstva tijekom odvijanja stručne prakse".

 

Predavanje će održati Duško Rodić, mag. oec., dugogodišnji mentor studentima koji odrađuju stručnu praksu u Erste&Steiermärkische banci d.d. i član ALUMNI mreže Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

 

Predavanje će se održati u dva različita termina, 9. i 14. veljače 2023. godine na Ekonomskom fakultetu u Rijeci s početkom u 14 sati.

 

Broj mjesta je ograničen, stoga molimo sve zainteresirane mentore da svoje mjesto osiguraju prijavom na POVEZNICI. Predavanja će se prenositi online, stoga Vas molimo da prilikom prijave naznačite da ćete sudjelovati uživo ili online.

 

U ljetnom semestru ak. god. 2022./2023., Stručna praksa postaje obavezni kolegij za studente druge godine diplomskog studija, u sklopu kojeg svi studenti moraju odraditi 450 sati u jednoj od partnerskih organizacija. Studentima treće godine studija kolegij Stručna praksa ostaje izborni, te svi studenti moraju odraditi 120 sati u jednoj od organizacija.

 

Za više informacija o Stručnoj praksi, slobodno se obratite Moreni Simčić, bacc. admin. publ., mag. oec., koordinatorici stručne prakse u Centru za karijere Ekonomskog fakulteta u Rijeci na mail morena.simcic@efri.hr (051/355-135, 099/528-4601).

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more