Prezentiranje nije bauk - javni nastup se može naučiti!

Prezentiranje nije bauk - javni nastup se može naučiti!

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira radionicu na temu: "Prezentiranje nije bauk - javni nastup se može naučiti!".
 
O RADIONICI:
Prije ili kasnije svatko od nas mora duboko udahnuti, umiriti glas i javno prezentirati. I kad se to dogodi, bit će to onaj prvi dojam po kojem će nas publika pamtiti. Vještine javnog govora koristimo kod razgovora za posao, kad prezentiramo seminar na fakultetu ili kad jednostavno želimo prijatelje uvjeriti da je korisno i zabavno uključiti se u još jedno natjecanje rješavanja poslovnih slučajeva. Često nismo svjesni da kroz svakodnevnu komunikaciju više o nama govori neverbalna komunikacija, a i da se se umijeće prezentiranja može naučiti.
 
Polaznici će tijekom online radionice naučiti:
- razliku između verbalnog i neverbalnog govora
- kako zauzeti dominantan stav prilikom javnog nastupa (razlika dominantnog i nedominantnog ponašanja)
- zašto je govor tijela bitan i kako ga kontrolirati
- što je bitno za kvalitetnu pripremu izlaganja
- kako se ponašati na razgovoru za posao
- trikovi (tzv. tips and tricks) za poboljšanje javnog nastupa
 
 Planirano trajanje radionice: 4 sata (16-20h) s pauzama.

 Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do srijede - 12. svibnja 2021. ili do popunjenja mjesta putem ONLINE obrasca dostupnog OVDJE.

Od sudionika radionice se očekuje aktivno sudjelovanje i doprinos raspravi. Svi aktivni sudionici će po završetku radionice dobiti potvrdu o pohađanju. 

 
O PREDAVAČU:
Davor Pejić nije profesor, ali iza njega je 9 godina mnogobrojnih radionica, predavanja i javnih nastupa kroz koje je sudionicima u opuštenoj atmosferi, primjenjujući zabavne metode, prenio znanje o umijeću javnog prezentiranja. Davor je dugogodišnji radijski voditelj, a gostovao je na konfrencijama, skupovima, panelima i predavanjima diljem Hrvatske, Slovenije, BiH, Poljske, Turske, Češke, Litve...I nakon tisuća sati javnog nastupa iza sebe, nikad neće reći da je ekspert već kako je uvijek moguće napredovati i nešto novo naučiti.
 
 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more