Program za razvoj poduzetničkih vještina

Program za razvoj poduzetničkih vještina

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira program za razvoj poduzetničkih vještina kod redovnih EFRI studenata.
 
 
Cilj ovog edukativnog programa je razviti kod studenata vještine i znanja koja će im u budućnosti pomoći u razvoju vlastite ideje, ali i u procesu zapošljavanja. 
 
Program se održava od 25. do 27. studenog 2020., a prema sljedećem rasporedu:
 
SRIJEDA (25.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Od ideje do biznisa
 
ČETVRTAK (26.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Komunikacijske i pregovaračke vještine
 
PETAK (27.11.2020. od 16 do 20 sati)
Radionica: Učinkovitom organizacijom do željenih rezultata
 
  

Program će se u potpunosi održati u online obliku, putem aplikacije Zoom te je besplatan za sve sudionike.

 

VAŽNO: set radionica u sklopu programa čine jednu cjelinu te svi student koji odslušaju minimalno 80% sadržaja, dobivaju potvrdu o pohađanju programa.

 

Broj sudinika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 23. studenog ili do popunjenja mjesta putem online obrasca dostupnog OVDJE. U slučaju većeg broja prijava, pravo prednosti sudjelovanja imaju studenti koji nisu sudjelovali u "Programu za razvoj digitalnih vještina" te se kreira lista čekanja.

 

 

O predavaču
Dario Zorić - direktor Riječke razvojne agencije PORIN, dugogodišnji partner, mentor i alumnij Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
 
Nakon studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, edukacija i konferencija na tri kontinenta. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin te je poslovni savjetnik i trener iz područja leadershipa, managementa, komunikacije, poslovnog i osobnog razvoja.
 

 

Jeste li znali?

Poduzetničke vještine su, pored komunikacijskih i digitalnih vještina te vještina kritičkog promišljanja, kreativnosti, mogućnosti brzog donošenja odluka i rješavanja problema, prema Europskom vijeću (Ključne kompetencije za cjeloživotno učenje – Europski referentni okvir) ključne vještine budućnosti i stoga je nužno svakodnevno raditi na njihovom usavršavanju.

 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more