Projekt "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU"

Projekt

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije po treću godinu za redom nastavlja projekt "Akademija regionalnog razvoja i fondova EU".
 

Cilj projekta je informiranje i edukacija studentske populacije o svim aspektima korištenja fondova EU, a sve kako bi se studenti kao budući akteri razvoja hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini, mogli aktivno i uspješno uključiti u taj proces. Dodatna vrijednost projekta je upoznati studentsku populaciju o EU projektima u njihovim lokalnim sredinama i u kojoj mjeri ti projekti doprinose gospodarskom rastu, napretku i boljim životnim uvjetima za sve. Projekt obuhvaća provedbu različitih aktivnosti te organizaciju predavanja i radionica putem kojih će studenti u projektu upoznati sustav EU fondova te dobiti priliku pripremiti konkretne projektne prijedloge za financiranje EU sredstvima. 

Osim informativno-obrazovne svrhe projekt ima i natjecateljski karakter, a najaktivniji i najuspješniji sudionici bit će posebno nagrađeni na kraju provedbe projekta.

Više informacija o Akademiji možete naći na LINKU.  

Studenti se mogu prijaviti za projekt do 24. veljače 2017. godine.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree