Radionica „CIRKULARNA EKONOMIJA

Radionica „CIRKULARNA EKONOMIJA


Težnja prema učinkovitom korištenju, uporabi, recikliranju i ponovnom korištenju resursa temeljne su postavke sustava koji nastoji ograničiti negativni ekološki otisak europskog gospodarstva, ali ujedno i smanjili troškove s ciljem postizanja gospodarskog rasta.

Radionica „Cirkularna ekonomija" bit će održana  u srijedu 20. lipnja 2018. godine u dvorani Anex-a Ekonomskog fakulteta u Rijeci, Ivana Filipovića 4,  s početkom u 10 sati.
Na radionici će biti riječi o mogućnostima razvoja i financiranja projekata cirkularna ekonomije koja podrazumijeva pametan, održiv i uključiv rast kao svojevrsnu alternativu modelu linearne ekonomije vođene načelima „uzmi, izradi, konzumiraj i odbaci”.
 
Radionica je organizirana u sklopu projekta „SCREEN – Sinergijska cirkularna ekonomija u Europskim regijama" se financira iz EU programa za istraživanje i inovacije Horizon 2020, a svrha mu je razviti primjenjiv okvir za podršku regionalnim dionicima koji su uključeni u aktivnosti cirkularne ekonomije.
 
Program radionice možete pogledati OVDJE
 
Sudjelovanje je besplatno.
Zbog ograničenog broja polaznika prijava sudjelovanja putem e-mail adrese luka.dragojevic@pgz.hr je obavezna.


Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree