RIBROO 2020 – kamp za brucoše

RIBROO 2020 – kamp za brucoše

RIBROO kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta. Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje studenata viših godina studija koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

 
Cilj ovoga dijela programa jest da vam pruži najvažnije informacije o onome što vas čeka nakon početka nastave, te vas na najbolji način pripremi za uspješan početak akademske godine. Također ćete se i družiti uz iskusno vodstvo vaših koordinatora, a poslije ručka očekuju vas zabavne i sportske aktivnosti nakon kojih slijedi zabava za opuštanje i bolje upoznavanje!

Iako se radi o kampu za brucoše, dobro došli su i studenti viših godina studija kako bi svojim znanjem i iskustvom kroz druženje sa studentima prve godine doprinijeli upoznavanju sa studentskim životom.

Ovogodišnji RIBROO – kamp za brucoše organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci
 
 
PROGRAM 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree