RIBROO 2020 – kamp za brucoše

RIBROO 2020 – kamp za brucoše

RIBROO kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta. Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina, te prije svega druženje i zabave s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje studenata viših godina studija koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu!

 
Cilj ovoga dijela programa jest da vam pruži najvažnije informacije o onome što vas čeka nakon početka nastave, te vas na najbolji način pripremi za uspješan početak akademske godine. Također ćete se i družiti uz iskusno vodstvo vaših koordinatora, a poslije ručka očekuju vas zabavne i sportske aktivnosti nakon kojih slijedi zabava za opuštanje i bolje upoznavanje!

Iako se radi o kampu za brucoše, dobro došli su i studenti viših godina studija kako bi svojim znanjem i iskustvom kroz druženje sa studentima prve godine doprinijeli upoznavanju sa studentskim životom.

Ovogodišnji RIBROO – kamp za brucoše organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci
 
 
PROGRAM 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more