Rijeka psihologije 2020.

Rijeka psihologije 2020.

Rijeka psihologije 2020. i ove godine teče od 17. do 23. veljače i donosi više od 110 programskih aktivnosti.

Održat će se brojne radionice, predavanja, dani otvorenih vrata, okrugli stolovi, tribine, promocije, konferencija i pub-kviz.

 


U sklopu manifestacije Sveučilišni savjetovališni centar organizira dvije aktivnosti namijenjene studentima:


1.       Psihološko savjetovalište održat će predavanje „Upomoć, moram izlagati! - strah od javnog nastupa" na kojem će studenti imati priliku čuti što je to strah od javnog nastupa, kako nastaje i kako se nositi s njim. Aktivnost će se održati u srijedu 19. veljače s početkom u 15 sati na Filozofskom fakultetu u Rijeci u predavaoni F-107, a namijenjena je studentima i srednjoškolcima.

2.       Ured za karijere treću godinu za redom organizira „Practice caffe", tribinu namijenjenu studentima psihologije i srodnih struka s ciljem upoznavanja studenata s radom mladih psihologa u praksi. Aktivnost će se održati u srijedu 19. veljače u 18 sati u Caffe baru Kampus (Akvarij).


Nezaobilazni dio manifestacije je i humanitarna akcija u sklopu koje se prikupljaju sredstva za Podcentar predškolskog odgoja „Maestral" za nabavu opreme za rad s djecom s poremećajima iz spektra autizma.

Osim gore navedenih aktivnosti, psiholozi su za studente pripremili nekoliko aktivnosti o profesionalnom usmjeravanju, predstavljanju poslodavcima i poduzetništvu. Nadalje, razgovarat će se o specifičnostima rada psihologa u policiji i u vrtiću, zatim o perfekcionizmu, terapiji uz pomoć životinja, utjecaju prekomjernog korištenja pametnih telefona, važnosti prvog dojma, ljubavi itd.

Za učenje u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi pozivamo studente da se prijave na pub kviz „Sve je to u mojoj glavi".

Sve detalje možete pogledati na https://www.rijekapsihologije.org/program.

 

Vidimo se i ove godine na Rijeci psihologije!Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree