Skup članova radne skupine projekta CEZAR

Skup članova radne skupine projekta CEZAR

U sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" u ponedjeljak 8. lipnja 2020. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održan je 1. skup članova stručne skupine. 

Skup je okupio predstavnike zaposlenika Ekonomskog fakulteta u Rijeci i predstavnike partnera na projektu Hrvatsku gospodarsku komoru, koji ujedno sudjeluju u unapređenju modela provedbe stručne prakse, izradi ishoda učenja te definiranju postupaka vrednovanja ishoda učenja za preddiplomski sveučilišni studij Ekonomija i Poslovna ekonomija te diplomski sveučilišni studij Ekonomija. Također, definirale su se kompetencije koje studenti trebaju steći obavljanja prakse, a koje su u skladu s potrebama tržišta rada.

Cilj skupa bio je upoznavanje članova radne skupine sa zadacima, definiranje načina i dinamike rada te očekivanih rezultata pojedinačnih projektnih aktivnosti. 

Album možete pogledati OVDJE
 

 
U sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR" financiranog iz sredstava Europskoga socijalnog fonda, Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u ponedjeljak, 8. lipnja 2020. godine na Ekonomskom fakultetu u Rijeci održat će se 1. skup članova radne skupine.

Prvi u nizu skupova okupiti će predstavnike zaposlenika Ekonomskog fakulteta u Rijeci i predstavnike partnera Hrvatske gospodarske komore koji sudjeluju u unapređenju modela provedbe stručne prakse, izradi ishoda učenja te definiranju postupaka vrednovanja ishoda učenja za preddiplomski sveučilišni studij Ekonomija i Poslovna ekonomija te diplomski sveučilišni studij Ekonomija.

Poziv i dnevni red

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more