Spreman si za putovanje? Upoznaj programe mobilnosti koji ti to omogućju!

Spreman si za putovanje? Upoznaj programe mobilnosti koji ti to omogućju!

 

Sveučilište u Rijeci će 3. veljače 2020. raspisati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u ak. godini 2020./2021. u okviru programa Erasmus.


Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja bit će raspisani 2. ožujka 2020. Rok za prijavu studenata za obavljanje stručne prakse je 3. travnja 2020. 

 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/

 

U ponedjeljak 27.1.2020. će se tim povodom u Aneksu održati info prezentacija o Erasmus i Ceepus programu mobilnosti, kao i ostalim mogućnostima za mobilnost, s početkom u 10 sati,namijenjena svim zainteresiranim studentima.

 

U ponedjeljak 03.02.2020. će na ulazu u fakultetsku zgradu biti također postavljen Erasmus info-štand u vremenu od 11 do 13 sati, gdje će svi zainteresirani moći od kolega iz Ureda za mobilnost Sveučilišta u Rijeci dobiti detaljnije informacije o prijavi na Erasmus program mobilnosti.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree