Upitnik za studente i studentice roditelje!

Upitnik za studente i studentice roditelje!

Nastavno na prošlogodišnju inicijativu Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci u sklopu koje je 67 studenata roditelja ostvarilo pravo na poklon bon u drogeriji u iznosu od 400,00 kn, obraćamo se studentima i studenticama roditeljima kako bismo ih uključili u procjenu potreba za vrstom dodatne podrške na Sveučilištu u Rijeci.

Ovaj upitnik Ureda za studentski standard Studentskog zbora sastavljen je u okviru aktivnosti koje Studentski zbor i Sveučilište u Rijeci provode s ciljem unaprjeđenja ravnopravnog položaja svih studenata i osiguravanja jednakih mogućnosti za napredovanje kroz i završetak studija na Sveučilištu u Rijeci.

Odgovori i podaci iz upitnika prikupljaju se s ciljem pribavljanja informacija o položaju studenata roditelja kao ranjive skupine i bit će obrađivani isključivo u svrhu unaprjeđenja ravnopravnosti položaja studenata.

Upitniku možete pristupiti ovdje.

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree