Upute za sve osobe koje borave u zgradi Fakulteta

Upute za sve osobe koje borave u zgradi Fakulteta

Obvezno je  MJERENJE TEMPERATURE prije dolaska na predavanja/ ulaska u zgradu. Temperatura viša od 37.2 C smatra se povišenom tjelesnom temperaturom te nije dozvoljen ulazak u zgradu.

MJERENJE TEMPERATURE termalnom kamerom na ulasku u zgradu Fakulteta dodatna je preventivna mjera kojom se kontroliraju eventualni simptomi pojedinaca koji ulaze u zajednički zatvoreni prostor Fakulteta, a mogli bi upućivati na eventualnu zarazu virusom SARS-CoV-2.  Očitana tjelesna temperatura pojedinaca neće biti predmetom dokumentirane građe niti će na bilo koji način se koristiti osobni podatci u tu svrhu. 

Obvezno je NOŠENJE MASKI za vrijeme boravka u zgradi kako bi spriječili nepotrebnom izlaganju riziku studenata i zaposlenika Fakulteta.
 
Svako sudjelovanje u fizičkim izvođenju kolegija bit će evidentirano popisom studenata (ime i prezime) koji su prisutni u određenom terminu. Isti će biti pohranjen na rok od 4 tjedna i koristit će se isključivo u slučaju pojave virusa i komunikacije prema nadležnim epidemiološkim tijelima.

ZA vrijeme boravka u zgradi potrebno je držati socijalnu distancu od najmanje 1,5 m. 
  

Ako ste boravili u zgradi Fakulteta, a potvrđena vam je zaraze virusom SARS-CoV-2 molim vas da o tome obavijestite:

Tatjanu Pavičić, dipl. iur.

tatajana.pavicic@efri.hr

051 355 105

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more