Zaklada Sveučilišta raspisala natječaj za dodjelu Nagrade za transfer znanja

Zaklada Sveučilišta raspisala natječaj za dodjelu Nagrade za transfer znanja


Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s tvrtkom partner Alarm automatika d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja, smjer Poticaj, raspisala je natječaj za Nagradu za transfer znanja.

Transfer znanja jedan je od strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci i Zaklade Sveučilišta u Rijeci koji obuhvaća djelatnosti kojima se, koristeći kompetencije, stručno znanje i opremu Sveučilišta, stvara vrijednost za gospodarske i druge subjekte, a najboljim poslovnim praksama doprinosi dobrobiti Sveučilišta i njegovih sastavnica, zaposlenika i društvenog okruženja.

Natječajem se dodjeljuje jedna nagrada u kategorijama: poslovna suradnja (Consultancy), inovacijski projekti (Contract Research) i razvoj tehnoloških rješenja (Technology Transfer). Cilj je prepoznavanje i nagrađivanje primjera dobre prakse, odnosno uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u Rijeci u gospodarsku i širu zajednicu. 
Nagrada uključuje povelju i financijski iznos u visini od 10.000,00 kuna brutto, a rok za prijavu je 27. rujna 2019. godine.
 
Više informacija o uvjetima i načinu prijave dostupno je na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci. 

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree