Međunarodno studijsko putovanje EFRI - otvorene prijave

Međunarodno studijsko putovanje EFRI - otvorene prijave

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci za svoje studente, drugu godinu za redom, organizira međunarodni studijski posjet uspješnim poduzećima u Italiji, Sloveniji i Austriji.
 
Voljeli biste kroz predavanja, demostracije i obilazak poduzeća doznati više o međunarodnom kontekstu poslovanja kompanija Illy, Hirter ili RIKO? Zanima vas način rada i izazovi s kojima se susreću Luka Koper, Pošte Slovenije i dr., a ujedno biste voljeli posjetiti i vidjeti gradove Maribor, Trst, Ljubljanu i Villach? 
 
Prijavite se za studijsko putovanje koje će se održati od 24. do 28. veljače 2020.!

Službeni jezik putovanja je engleski, a sve dodatne informacije kao i inicijalni plan putovanja potražite OVDJE.
 

Za sudjelovanje se prijavite osobno ili putem maila docentu Marku Tomljanoviću (marko.tomljanovic@efri.hr, kabinet 44/II kat).

Ukupan iznos sudjelovanja u studijskom posjetu je 500,00 HRK koji trebate uplatiti na račun Fakulteta do 21. siječnja 2020. godine, a koristeći sljedeće podatke:

Broj računa: 2360000-1101586015

IBAN: HR8623600001101586015

Pozivni broj: 00-24022020

Opis plaćanja: Ime i prezime – International Business Study Visit
 

Navedeni iznos pokriva troškove: prijevoza, noćenja i doručka, materijala i ulaznica za sva poduzeća koja posjećujemo.

Kako nam je bilo prošle godine, pogledajte OVDJE.

 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se