Fokus skupine projekta CEZAR - rujan 2020.

Fokus skupine projekta CEZAR - rujan 2020.

U sklopu aktivnosti na EU projektu „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", 15., 17., 23. i 24. rujna 2020. godine, putem Zoom platforme, održale su se posljednje 4 fokus skupine.

Provedene su fokus skupine iz područja Poduzetništva, Menadžmenta, Ekonomije i Međunarodnog poslovanja, a pod voditeljstvom: docentice Mirjane Grčić Fabić, docentice Vesne Buterin te profesora Herija Bezića.

Više od 60 predstavnika poslodavaca, ALUMNI-ja, nastavnog i nenastavnog osoblja EFRI zajedničkom suradnjom došlo je do uvida u to na koji način unaprijediti znanja i vještine studenata koje se od njih očekuju na tržištu rada. Fokus skupine su dale priliku poslodavcima da izraze svoja razmišljanja u vezi provođenja stručne prakse.

Ishodi održanih fokus skupina iznimno su korisne informacije koje su predstavnici poslodavaca dali projektnom timu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i partnerskoj instituciji HGK. Uvide i saznanja, nastavno i nenastavno osoblje Fakulteta, iskoristit će za unapređenje modela provedbe stručne prakse, izradu ishoda učenja te definiranje postupaka vrednovanja ishoda učenja i to za:

1. preddiplomski sveučilišni studij Ekonomija,

2. preddiplomski sveučilišni studij Poslovna ekonomija – smjerove Marketing, Financije i računovodstvo, Međunarodno poslovanje, Menadžment i Poduzetništvo, te

3. diplomski sveučilišni studij Ekonomija.

 

4. fokus skupina: 15. rujan u 11.30 sati – područje Poduzetnštvo - POZIV I DNEVNI RED

5. fokus skupina: 17. rujan u 11.30 sati – područje Menadžment - POZIV I DNEVNI RED

6. fokus skupina: 23. rujan u 11.30 sati – područje Ekonomija - POZIV I DNEVNI RED

7. fokus skupina: 24. rujan u 11.30 sati – područje Međunarodno poslovanje - POZIV I DNEVNI RED

 

Calendar

This website uses cookies to provide a better user experience and functionality. Find out more