Mihaela Šugić, 3. godina preddiplomskog studija International Business

"Fakultet nudi odlične prilike za one koji ih žele iskoristiti! Studij na engleskom jeziku omogućava međunarodne prilike, a sve ostale mogućnosti tijekom studiranja način za stjecanje neprocjenjivih znanja. "

Diego Dekanić, 1. godina diplomskog studija Međunarodno poslovanje

"Fakultet pruža odlična osnovna znanja iz raznih područja ekonomije kao perspektivnog zvanja za one koji su uporni i voljni raditi."

Natali Bilandžija, 3. godina preddiplomskog studija International Business

"Velika je prednost Fakulteta što nudi smjer International Business koji se izvodi na engleskom jeziku jer je odlična priprema za rad ili usavršavanje u inozemstvu."

Eni Deković, 2. godina diplomskog studija International Business

"Studiranje International Business-a za mene je bio izazov! Znanje usvojeno na fakultetu pokazalo se iznimno korisnim u praksi, a posebice za karijeru u inozemstvu.“Studiranje International Business-a za mene je bio izaz

Matea Udovičić, 2. godina diplomskog studija International Business

"Studiranje na engleskom mi je, uz proširenje poslovnog vokabulara, kroz raznovrsne kolegije omogućilo izravan uvid u funkcioniranje poslovnog svijeta, a time olakšalo budući razvoj karijere."

Wilma Postma, Erasmus student, Netherlands

“Student exchange is an unforgettable experience because I learned in a completely different education system and I loved it!”

Piotr Zawodnik, Erasmus student, Poland

"Classes are conducted in a friendly atmosphere and professors are very approachable, helpful and friendly. There are many international opportunities which add personal value and enrich your CV."

Calendar

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree